Naslovnica  ›  Proizvodi  ›  Perilice s tračnim prijenosom košara STR i MT

Perilice s tračnim prijenosom košara STR i MT

Logo Winterhalter

Vrhunska izvedba za veliki broj predmeta pranja

Winterhalter perilice s tračnim prijenosom košaraPerilice s tračnim prijenosom košara pružaju visokoučinkovita rješenja pranja za hotele, velike ugostiteljske i catering objekte.

Fleksibilnost perilica osigurava prilagodbu količini pranja i posebnim ograničenjima u području pranja.

Perilice s tračnim prijenosom košara pružaju najvišu učinkovitost, potpunu higijenu i savršene rezultate pranja u kombinaciji s vrhunskom izvedbom pranja i vrhunskim sustavom filtracije te ekonomičnim razinama potrošnje.

STR perilice s tračnim prijenosom košara s jednim spremnikom

Winterhalter STR 110 Energy
Winterhalter STR 110 Energy

STR perilica s tračnim prijenosom košara s jednim spremnikom može se, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, ugraditi u ravnolinijskoj izvedbi ili u kutnoj izvedbi – savršeno za planiranje skrojeno po mjeri, posebno u malim i ograničenim prostorima. Tijekom rada je moguće, u skladu sa stupnjem zaprljanja i količini prljavog posuđa birati između dvije brzine transporta. Osim toga, opcijska zona pretpranja povećava kapacitet perilice – na taj se način pouzdano savladavaju i velike količine prljavog posuđa.

Winterhalter STR 130 sa zonom predpranja
Winterhalter STR 130 sa zonom predpranja

Za posuđe, koje se mora odmah ponovno upotrijebiti, preporučuje se opcijska zona sušenja. Ovaj model je dostupan za primjenu u malim kuhinjama i kao kutna varijanta. Kada je postavljen na kutni prijenosnik od 90°, dimenzije stroja ostaju vrlo kompaktne i tako omogućuju jednostavnije i fleksibilnije planiranje prostora.

Serija STR u pogledu rezultata pranja dokazuje maksimalnu učinkovitost. Iza toga se krije inteligentna kombinacija izvrsno osmišljene tehnike pranja. Zahvaljujući konstrukciji perilica serije STR drastično se smanjuju naslage nečistoće i bakterija. Osim toga, ona podržava i upravljački zaslon pri nadzoru podataka relevantnih za higijenu.

Raznolike mogućnosti postavljanja i kombiniranja modela serije STR nude odgovarajuća rješenja za svaku kuhinju u kojoj se vrši pranje. Tvrtka Winterhalter pruža vam podršku pri projektiranju svojim dugogodišnjim iskustvom i kompetencijama u planiranju.

MT perilice s tračnim prijenosom posuđa ili košara po mjeri

Winterhalter MTR
Winterhalter MTR

Perilice MT serije su štedljive i jednostavne za rukovanje. Modularno su konstruirane i invidiualno ih je moguće konfigurirati.

Unutarnje površine perilice kao i stražnje stijenke su ravne i lako dostupne. Duboko uvučeni spremnici bez kutova i rubova. Ugrađen sustav ispušnog zraka i kao filtar za mast. Sustav za čišćenje s izmjenjivačem topline. Potpuno automatski program samočišćenja sa stropnom mlaznicom pranja. Inteligentna upotreba energije: Kod MT serije kroz opcijski sustav za oporavak topline iz ispušnog zraka. Perilica koristi toplinu ispušnog zraka za zagrijavanja ulazne hladne vode što značajno smanjuje potrošnju električne energije te smanjuje operativne troškove. Toplinska pumpa ClimatePlus* koja je također dostupna kao opcija, još je učinkovitija, ona ekstrahira više vlage i topline iz ispušnog zraka perilice što značajno poboljšava klimu unutar kuhinje.

Winterhalter MTF
Winterhalter MTF

Sustav čišćenja izmjenjivača topline održava njegovu učinkovitost te osigurava visok stupanj higijene čak i na teško dostupnim dijelovima perilice. Pojedine zone za pretpranje, glavno pranje i ispiranje aktiviraju se tek onda kada se posuđe nalazi u određenoj zoni. To štedi sirovine i smanjuje radne troškove. Naime, voda, električna energija, sredstva za pranje i za ispiranje koriste se ciljano i štedljivo.

Prijenosne trake i košare rađene su po mjeri za čaše, posuđe i pribor za jelo. Svojim se funkcionalnim dizajnom točno prilagođavaju određenoj vrsti posuđa, štite ga i sprječavaju oštećenja. Na taj način osiguravaju idealnu cirkulaciju vode i zraka te brzo sušenje.

 

Ako želite saznati dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakt stranica.