Naslovnica  ›  O nama

O nama

Tvrtka Eurogast International d.o.o. iz Čitluka formirana je 1995. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i prometa opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo prvenstveno za potrebe BiH tržišta.

EUROGAST International d.o.o. Čitluk

Da bi mogli odgovoriti zadatku iz osnovne djelatnosti razvili smo dobru i uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju sa proizvodnim tvrtkama iz ove oblasti kao što su: KOGAST SISTEMI (sistemi profesionalnih kuhinja), WINTERHALTER Gastronom (profesionalni strojevi za pranje posuđa i čaša), FINES (profesionalne konvekcijske pećnice i pizza program), KREBE TIPPO (oprema za vešeraje), ELMONT BLED,… čiju opremu u svom programu isključivo zastupamo i distribuiramo.

Od 2006. godine ponuda nam je još više upotpunjena profesionalnim aparatima za potrebe fast foodova, mini grillova i pizzeria a sve iz proizvodnog programa FIMARA i FORCARA iz Italije, te opremom za slastičarne iz programa TECFRIGO i SCAIOLA.

Istu opremu montiramo i puštamo u rad kod kupca, a svojim vlastitim servisom pokrivamo jamstveni i van jamstveni period trajanja opreme u eksploataciji. Kroz svoju uslužnu djelatnost obavljamo projektiranje tehnologija kao i davanje gotovih tehnološko-tehničkih riješenja opremanja prema HACCP standardima, a prema zahtjevu kupca i investitora.

EUROGAST International d.o.o.
Čitluk