Naslovnica  ›  Proizvodi  ›  Sredstva za pranje posuđa i čaša

Sredstva za pranje posuđa i čaša

Kimi deterdženti

Strojno pranje posuđa – KIMI tekuća sredstva za pranje

Ostavite dojam na svoje goste! Besprijekorna čistoća i visoka razina higijene u kuhinji značajno oblikuju mišljenje Vaših gostiju o ukupnoj usluzi i Vama. S KIMI rješenjima uspostavljamo pouzdan sustav higijene kako biste mogli obavljati svoj posao na visokoj razini, istovremeno štedeći energiju, vodu i upravljanje praznom ambalažom. Dosljedno postizanje optimalne higijene osiguravamo pravilnim izborom opreme za doziranje sredstava u skladu s tipovima strojeva i kapacitetima.

KIMI je tvrtka sa 50+ godina iskustva koja je posvećena isključivo proizvodnji higijenskog programa za industriju, ali i domaćinstvo. KIMI je vodeći slovenski brend u tom području, koji je sa svojim specijalno dizajniranim higijenskim programima zastupljen u različitim sektorima u kojima su higijena, čistoća i dezinfekcija na prvome mjestu – od restorana, hotela i bolnica do škola i vrtića te domova za stare i iznemogle. Iza KIMI-ja stoji neumorni tim stručnjaka i R&D sektor koji u svakome trenutku svojim kupcima mogu pripremiti najoptimalniji higijenski sustav u svim područjima poslovanja, te ponuditi higijenski dizajn u kompleksnoj primjeni HACCP standarda.

Čisto. Profesionalno. KIMI.

maxx B
Profesionalni deterdžent za posuđe i čaše

Alkalno sredstvo za automatsko pranje posuđa i čaša, pogodno za industrijske perilice posuđa. Uklanja svu tvrdokornu prljavštinu. Sprječava stvaranje naslaga škroba. Ne sadrži silikate i klor, pa je pogodan i za korištenje u perilicama za pranje čaša.
Prikladno za korištenje u tvrdoj vodi.
Pakiranje: kanistar 12kg i 25kg

maxx F81
Sredstvo za pranje i dezinfekciju na bazi aktivnog klora

Osjetite snagu sa Maxx F81! Maxx F81 je tečno sredstvo za pranje posuđa, šolja i čaša, savršeno prilagođeno za upotrebu u automatskim perilicama posuđa. Sa svojom moćnom formulom koja se bazira na aktivnom kloru, Maxx F81 efikasno uklanja nečistoće i uništava mikrobe. Potvrđeno je da je djelotvoran protiv bakterija (EN 13727), kvasaca i (EN 13624) i gljivica (EN 13624), čime osigurava besprijekornu higijenu Vašeg posuđa i opreme. Povedite računa o čistoći Vašeg posuđa i pružite sigurnost svojim najmilijima uz Maxx F81. Neka Vaša kuhinja bude mjesto gdje se hrana priprema u potpuno higijenskim uvjetima.
Pakiranje: kanistar 12kg i 25kg

maxx F8
Sredstvo za pranje i dezinfekciju na bazi aktivnog klora

Tekući alkalni deterdžent i dezinfekcijsko sredstvo za pranje posuđa, šalica i čaša za automatske perilice posuđa. Svojim sastavom osigurava učinkovito uklanjanje prljavštine i uništava mikrobe. Registrirano je biocidno sredstvo. Proizvod je namijenjen za profesionalnu upotrebu.

Pakiranje: kanistar 12kg i 25kg

GL
Deterdžent za pranje čaša i šalica

Tekući deterdžent za pranje čaša, šalica i pribora za kavu u automatskim perilicama posuđa.
Uravnotežen sastav omogućuje optimalan učinak pranja i učinkovito uklanja ostatke hrane, pića i masti kao i tragovi kave i čaja. Sadrži inhibitor kamenca.
Pakiranje: kanistar 5,5kg

maxx S
Sredstvo za pranje čaša i šalica u perilicama posuđa

Srednje alkalno sredstvo za pranje čaša, šalica i pribora za kavu u automatskim strojevima perilice posuđa. Sadrži inhibitor kamenca. Uravnoteženi sastav omogućuje optimalno deterdžentski učinak i učinkovito uklanja ostatke hrane, pića i masnoće te tragove kave i čaja.
Prikladno za korištenje u vrlo tvrdoj vodi.
Pakiranje: kanistar 6kg i 12kg

maxx K
Deterdžent s učinkom izbjeljivanja

Oslobodite se prljavštine s Maxx K! Maxx K je tečno alkalno sredstvo za pranje posuđa, šalica i čaša u automatskim perilicama posuđa. Osim što učinkovito uklanja ostatke hrane, kave i čaja, Maxx K ima i izbjeljujući efekt. Sadrži izbjeljivač bez mirisa klora i inhibitor vodenog kamenca, čineći ga savršenim izborom čak i za tvrdu vodu. Ovaj proizvod jamči besprijekorno čisto posuđe bez napora, uz dodatnu prednost izbjeljivanja bez nepoželjnog mirisa.
Pogodno i za tvrdu vodu.
Pakiranje: kanistar 12kg i 25kg

maxx F1
Ekonomičan deterdžent s učinkom izbjeljivanja

Ekonomični alkalni deterdžent za pranje posuđa, šalica i čaša u automatskim perilicama posuđa. Učinkovito uklanja ostatke hrane, pića, kave i čaja. Sadrži izbjeljivač bez klora.
Pogodno i za tvrdu vodu.
Pakiranje: kanistar 25kg

maxx ALU
Specijalni deterdžent

Alkalno sredstvo za automatsko pranje posuđa i pribora, kao i medicinske i laboratorijske opreme kao što je posuđe od nehrđajućeg čelika, stakleno posuđe, aluminijska i plastična oprema. Savršeno iz kontejnera uklanja ostatke hrane i pića, kao i krv, proteine, agar i druge nečistoće s medicinske opreme.
Posebno pogodan za osjetljive metale.
Pakiranje: kanistar 23kg

maxx KON
Sredstva za čišćenje konvekcijskih pećnica

Alkalno tekuće sredstvo za čišćenje konvekcijskih pećnica. Uravnotežen sastav omogućuje optimalan učinak i učinkovito uklanja sve vrste ostataka hrane (masnoće, ugljenisane ostatke hrane…). Sadrži inhibitor kamenca. Najbolji učinak u kombinaciji s DRY KON perilicom.
Prikladno za korištenje u tvrdoj vodi.
Pakiranje: kanistar 6 kg  i 10L  i boca 1L

maxx COMBI
Dvokomponentno sredstvo za čišćenje konvekcijskih pećnica

Alkalno tekuće sredstvo za čišćenje i sušenje konvekcijskih pećnica. Uravnoteženi sastav omogućuje optimalan učinak pranja koji učinkovito uklanja sve vrste ostataka hrane (masnoće, ugljenisani ostaci, hrana…) i sušenje bez mrlja. Sadrži inhibitor kamenca. Prikladno za korištenje u tvrdoj vodi.
Pakiranje: kanistar 6 kg

maxx gel lemon
Gel za strojno pranje posuđa

Sve u jednom gel za strojno pranje posuđa: deterdžent, sredstvo za sjaj, sredstvo za uklanjanje mrlja, miris, sol, zaštita za staklo i sredstvo za njegu perilice posuđa. Briljantno čisti posuđe za kratke programe. Gel je prikladan za korištenje sa svim tvrdoćama vode i malim profesionalnim perilicama posuđa. Pogodan za korištenje i u kućanskim perilicama posuđa.
Pakiranje: boca 1L

Kimi sredstva za ispiranje

Dry

Otkrijte novu dimenziju čistoće sa DRY-om! DRY je revolucionarno sredstvo za strojno ispiranje posuđa i čaša koje donosi potpuno novo iskustvo u pranju posuđa. Zahvaljujući svojoj naprednoj formuli, DRY osigurava ne samo temeljito ispiranje, već i brzo sušenje, ostavljajući Vaše posuđe bez mrlja ili fleka. Smanjite rizik od korozije  na staklenim čašama jer DRY nježno tretira vaše posuđe dok ga suši. Pogodan je i za plastično posuđe, čineći ga savršenim rješenjem za svaku kuhinju.
Pakiranje: kanistar 5 kg  i 10kg  i  25L

Dry N
Neutralno sredstvo za strojno pranje posuđa i čaša

Neutralno sredstvo za strojno pranje posuđa i čaša. Osigurava potpuno ispiranje i brzo sušenje tako da posuda dobije visoki sjaj bez mrlja. Smanjuje koroziju staklenih posuda.
Pakiranje: kanistar 5 kg, 10kg  i  20kg

Dry Bar
Koncentrirano sredstvo za strojno pranje posuđa i čaša

Koncentrirano sredstvo za strojno pranje posuđa i čaša. Osigurava potpuno i brzo ispiranje i sušenje kako bi posuđe dobilo visoki sjaj bez mrlja. Smanjuje koroziju staklenih posuda.
Pakiranje: kanistar 5 kg

Dry Kon
Sredstvo za strojno pranje konvekcijskih pećnica

Sredstvo za strojno pranje konvekcijskih pećnica. Osigurava potpuno ispiranje i brzo sušenje površina. Odlično funkcionira u kombinaciji s Maxx KON deterdžentom.
Pakiranje: kanistar 5 kg