Naslovnica  ›  Proizvodi  ›  Strojevi za pranje posuđa i čaša

Strojevi za pranje posuđa i čaša

Logo Winterhalter

Perilice posuđa Winterhalter – savršena tehnologija pranja posuđa za profesionalne kuhinje

Bilo da je riječ o ugostiteljstvu, hotelijerstvu, socijalnim ustanovama, pekarnicama ili mesnicama: poduzeće Winterhalter nudi optimalne perilice posuđa za svaku situaciju. Asortiman perilica poduzeća Winterhalter seže od potpultnih, protočnih i profesionalnih perilica crnog posuđa do perilica posuđa sa tračnim prijenosom košara.

Perilice posuđa Winterhalter stekle su svoj ugled na temelju savršenih rezultata pranja, maksimalne učinkovitosti, dobro projektiranog higijenskog koncepta i jednostavnog načina rada.

Možete se osloniti na tehnologiju pranja posuđa koja se primjenjuje u rješavanju visokih zahtjeva u profesionalnim kuhinjama.

Savršeni rezultati pranja – maksimalna higijena

Kao stručni ponuditelj proizvoda i sustava za pranje posuđa, poduzeće Winterhalter proizvodi visokokvalitetna sredstva za pranje i higijenske proizvode. Dosljedni i sjajni rezultati pranja mogu se postići samo kada su savršeno usklađeni svi elementi u postupku pranja.

Uz dugogodišnje iskustvo nudimo isproban i ispitan visokokvalitetni asortiman sredstava i proizvoda za čišćenje. Oni su visokoučinkoviti i od bitne su važnosti za pružanje savršenih rezultata pranja i smanjenje razine troškova.

Priprema vode – osnova za savršene rezultate pranja

Uz tehnologiju perilica posuđa i proizvoda za čišćenje, za rezultata pranja odlučujuća je i kvaliteta vode. Ovisno o sastavu, voda na posuđu može ostaviti naslage kamenca, tragove ili mrlje.

Za profesionalnu pripremu vode nudimo niz uređaja za omekšavanje, uložaka za djelomičnu i potpunu demineralizaciju i sustave za obrnutu osmozu. Uz njih vam možemo ponuditi optimalna rješenja za kvalitetu vaše vode i vaše individualne potrebe.

Winterhalter proizvodi

  • Podpultne perilice za pranje posuđa i čaša serije UC
  • Protočne perilice za pranje posuđa serije PT
  • Perilice za pranje crnog posuđa serije UF i GS 630
  • Perilice sa tračnim prijenosom košara serije STR i MT
  • Perilice sa transportnom trakom za prijenos posuđa

Ako želite saznati dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakt stranica.