Naslovnica  ›  Proizvodi  ›  Samoposlužne linije

Samoposlužne linije

Logo Kogast

Samoposlužne linije imamo iz programa tvrtke Kogast iz Grosuplja. Svim se komponentama lako rukuje, a izrađene su prema najstrožjim standardima. Visoka pouzdanost, niski troškovi rukovanja te dugotrajnost opreme smanjuju sveukupne troškove na najnižu razinu.

Većina hlađene opreme dostupna je u dva modela: sa statičkim ili dinamičkim hlađenjem. Rashladna jedinica ugrađena je u samom proizvodu ili pak može biti odvojena i naknadno postavljena u predviđeni prostor. Sva rashladna oprema i toplovodne kupke pripremljeni su za priključenje na centralni kompjuterski sustav koji nadzire opremu prema načelima HACCAP-a.

Mobilna samoposlužna linija vrlo je prilagodljiva tako da korisniku daje mogućnost ne samo lakog postavljanja već i lakog pomicanja opreme po vlastitoj želji glede ostvarivosti estetskih zahtjeva. Time se ujedno omogućava i jednostavnije čišćenje opreme i prostora.

Izdvojene slike

Integral stolovi

Program uključuje ugradbene uređaje za kuhanje, pripremu, grijanje i hlađenje te različite vrste nadogradnji. Sve komponente su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika AISI 304, a vrlo lako se mogu uklopiti u površine od različitih materijala kao što je: granit, Kerock, nehrđajući čelik, , drvo (samo-hlađeni aparati) i slično.

Pojedinačni ugradbeni elementi također uključuju dobro dizajnirane ugradbene upravljačke kutije. Toplovodne kupke i hlađeni bazeni imaju elektronsku kontrolu temperature (sa RS-485 sučeljem), koji također mogu biti spojeni na računalne mreže (ispunjavanje HACCP kriterija).

Ugradbeni elementi omogućuju veliku slobodu pri projektiranju i interijerskom oblikovanju linija za razdjeljivanje hrane, barova i otoka te sustava “Front cooking” u modernim restoranima gdje se hrana priprema izravno pred gostom. Elementi se po želji mogu ugraditi u barove, otoke i linije u stacionarnim ili mobilnim verzijama, te korisnicima omogućuju pristup hrani sa svih strana.

Među ugradbenim elementima za sustave “Front cooking” mogu se odabrati plinski ili električni ugradni štednjaci ili staklokeramičke ploče, plinski ili električni ugradni roštilji, električne friteze, vodene kupke i grijane površine. Svi plinski uređaji imaju priključak plina R 1/2 “.

Izdvojene slike

Ako želite saznati dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakt stranica.