Naslovnica  ›  Proizvodi  ›  Termička i neutralna oprema Kogast

Termička i neutralna oprema Kogast

Logo Kogast

Termička oprema

Ovisno od kapaciteta i potreba kuhinje, termičku opremu KOGAST dijelimo na liniju 600, 700 ili 900, prema dubini elemenata. Također je moguća izvedba mostovnih termičkih blokova, jednostranih ili dvostranih, dubine 700 ili 900 i to u različitim duljinama, a kod linije 700 moguća je izvedba zasebno samo gornjih termičkih elemenata bez postolja, tzv. linija TOP 700. Mini termička linija 600 je izvedena također sa zasebnim gornjim elementima koji se mogu postavljati na različita neutralna postolja, hlađene niske pulteve ili na pećnice.

U termičke uređaje ubrajamo: štednjake (plinske, električne, sa ceran pločom ili indukcijske), roštilje (plinske ili električne, sa pločom od tvrdog kroma, sivog liva – gus ili pločom od čelika), friteze (plinske ili električne, sa jednim ili sa dva bazena), električne toplovodne kupke, električna kuhala za tjesteninu, kipere (plinske ili električne), kotlove (plinske, električne ili na paru) i dvoetažne ili troetažne pećnice dostupne samo u programu 900.

Gornje površine su sa zaobljenim kutovima a čvrsta kućišta izrađena su od nehrđajućeg čelika AiSi304. Zbog mogućnosti ”čvrstog kontakta” gornjih bočnih površina sa spajanjem elemenata u jednu cjelinu, sprječava se propuštanje tekućina duž bočnih površina elemenata. Slobodnostojeći elementi opremljeni su nivelacijskim nogama od nehrđajućeg čelika.

Kogast linija 600 (izdvojeno)

Kogast linija 700 (izdvojeno)

Kogast linija TOP 700 (izdvojeno)

Kogast linija 900 (izdvojeno)

 

Neutralna oprema

Neutralnu opremu dijelimo na liniju 600 ili 700, prema dubini elemenata, iako je moguća izvedba u potrebnoj dimenziji prema zahtjevu kupca.

Svi elementi su urađeni od nehrđajućeg lima u kvaliteti AiSi 304. Radne ploče mogu biti izvedene sa zaobljenim prednjim rubom a također zaštite zida mogu biti izvedene u radijusu na mjestu gdje se dodiruju sa radnom pločom.

Neutralna oprema se sastoji od radnih stolova, sudopera, stolova za cijeđenje, ormarića sa ladicama i vodilicama, zatvorenih radnih stolova, hlađenih stolova, grijanih stolova, toplovodnih kupki, regala, konzolnih i ocijednih polica, kuhinjskih kolica, visećih ormarića i odsisnih napa iznad termičkih aparata kao i drugih elemenata neutralne opreme po zahtjevu kupca.

 

Ako želite saznati dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakt stranica.